Αποστολές & Επιστροφές


Χρόνος αποστολής


Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 16:00 καθημερινά θα αποστέλλονται μέσα σε 24 ώρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα των προϊόντων εκτός αν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση η παραγγελία σας θα σταλεί είτε την ίδια είτε την επομένη ημέρα από την παραλαβή της πληρωμής σας, εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της πληρώμης σας από το αρμόδιο τμήμα.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής (voucher) και οι λεπτομέρειες μεταφοράς θα σας αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναλαμβάνει την παράδοση των αγορών σας πανελλαδικώς με ΕΛΤΑ Courier πόρτα-πόρτα.

Για παράδοση εκτός Ελλάδος σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Έξοδα αποστολής


Οι αποστολές που θα γίνονται μέσω courier είτε επιλέγοντας τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή , είτε έχει πραγματοποιηθεί Τραπεζική κατάθεση θα είναι δωρεάν εφόσον το ποσό είναι άνω των 35 ευρώ.
Για παραγγελίες κάτω των 35 ευρώ το κόστος αποστολής είναι 2,90€ και αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή το κόστος είναι επιπλέον 3,00€, εναλλακτικά κάνοντας Τραπεζική κατάθεση αποφέυγεται το κόστος της Αντικαταβολής.

(Για παραγγελίες εντός Ελλάδος)


Το makeupjunkie.gr σας παραθέτει τους όρους και τους τρόπους επιστροφής ελαττωματικών η μη ελαττωματικών προϊόντων, και τον τρόπο κοστολόγησης των μεταφορικών.

Όροι Επιστροφής


 •     ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ.
 •     Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
 •     Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
 •     Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
 •     Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση όπως όταν τα παραλάβατε. Να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή.
 •     Να μην είναι τοποθετημένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.
 •     Να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν όπως είναι οι οδηγίες χρήσης.
 •     Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.   
 •     Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των χρημάτων , εφόσον το προϊόν επιστρέψει ο πέλατης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής και το ποσό πιστώνεται στον Λογαριασμό σας και μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο από τα προϊόντα μας.


Η εταιρία μας σας συνιστά να κάνετε έναν πρώτο έλεγχο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το δέμα σας δεν έχει κάποια εμφανή ελαττώματα (π.χ. δεν είναι σπασμένο, είναι το σωστό προϊόν κλπ). Ο έλεγχος αυτός δεν είναι υποχρεωτικός και η μη διενέργεια του δεν περιορίζει τα δικαιώματα σας. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας είναι προτιμότερο να αποστέλλετε μαζί με το εμπόρευμα το οποίο επιστρέφετε και τα δελτία παραλαβής και λιανικής πώλησης. Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μέσω τηλεφωνικώς μέσα σε 24 ώρες απο την παραλαβή του προϊόντας απο εσάς, προκειμένου να καταγραφεί το πρόβλημα απο υπεύθυνο της εταιρείας μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Κόστος Επιστροφής


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

 •     Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας)
 •     Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
 •     Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.


Κόστος μεταφορικών


Το κόστος υπολογίζεται κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της αγοράς πριν από οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση. Υπ όψιν: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα (περιοχές με απομακρυσμένο σταθμό εξυπηρέτησης της εταιρείας ταχυμεταφορών ή χωριά με δυσκολία πρόσβασης) η αποστολή μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ως απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη. Η πανελλαδική αποστολή προϊόντων δεν αφορά περιοχές που χαρακτηρίζονται απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες από την συνεργαζόμενη με το κατάστημά μας courier. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με παραλαβή του δέματος από εσάς στο πλησιέστερο γραφείο εξυπηρέτησης της συνεργαζόμενη με το κατάστημά μας courier της περιοχής σας. Θα ενημερωθείτε σχετικά με e-mail ή τηλεφωνικώς.