Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο τα προϊόντα έρχονται μέσω του ΕΛΤΑ Courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.  Για παραγγελίες όπου η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε υπερβαίνει το ποσό των >35€ η αποστολή γίνεται δωρεάν. Εφόσον η συνολική αξία των προϊόντων που επιλέξατε είναι κάτω από το όριο των < 35 € το κόστος της μεταφοράς είναι 1,50 € και η χρέωση της αντικαταβολής επιπλέον 2,00€.


2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα των παραγγελιών σας στους παρακάτω λογαριασμούς. Είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιο από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που συνεργαζόματε, είτε μέσω Web Banking! ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από τις παρακάτω, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.


Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΜΟΥ: 6215-140183-481

ΙΒΑΝ: GR65 0171 2150 0062 1514 0183 481Όλοι οι λογαριασμοί έχουν δικαιούχο την Τσοπανίδου Σουλτάνα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας για να επιβεβαιώσουμε την μεταφορά , είτε μέσω e-mail στο info@makeupjunkie.gr μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε ηλεκτρονική μορφή αν η μεταφορά γίνει μέσω web-banking ή τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310-274286. Η παραγγελία σας δεν θα σταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.


3. Πληρωμή μέσω Paypal

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet και θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τρόπους πληρωμής.Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal κάντε κλικ εδώ.


4. Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποείται μέσω του περιβάλλοντος της τράπεζας Πειραιώς για να είστε συνεχώς ασφαλείς. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.


Τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών μεταφέρονται κρυπτογραφημένα βάσει του πρωτοκόλλου SSL. Συνεπώς, είναι αδύνατη η υποκλοπή τους. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι παγκόσμιο standard για την κρυπτογράφηση στοιχείων που ανταλλάσσονται μεταξύ χρηστών (clients) και διακομιστών (servers). Εξάλλου, όλες οι συναλλαγές διέπονται από το εθνικό και διεθνές δίκαιο που ρυθμίζει αυτά τα θέματα και ειδικότερα τα θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο.